Facebook

Laksefiskekurs på Guideline valdet 2008.

Bedre kurstilbud for sesongen 2008.

Kurset arrangerer på Guideline - valdet i Gaula, nærmere bestemt på Rogstadmoen som ligger 7km ovenfor Støren. Valdet er ca 2,2km langt, og har mange fine høler til å fiske med fluestang i. Når laksen har kommet igjennom Gaulfossen vil det alltid stå laks i disse hølene, uansett vannstand. Hytta vi bor i ligger 15meter fra elva, den inneholder 12 sengeplasser og topp standard med tørkerom for vadebukser og alt annet du trenger for en komfortabel fisketur.

Gaula er ei nydelig fluefiskeelv. Gaula er i dag en av Norges aller beste og mest populære lakseelver. De periodene kurset skal være, er normalt gode perioder i dette området og på dette valdet.

 

Kurset.
Kursets innhold er komplett: Her vil du lære alt fra grunnlegende overhodekasting til de videregående kastene som spey cast og forskjellige snake roll varianter. Selv er jeg svært opptatt av kombinasjonskastene for å oppnå et effektivt fiske. På dette kurset kan du få tilpasset din egen kombinasjonsteknikk for de plassene du fisker mest på.
Du vil lære deg mer om dette: Utstyrstilpasning i forhold til stenger og snører, samt mye om fortommer. Egne kursbolker med fiskestrategi og valg av fluer, du vil også lære mye om tørrfluefiske etter laks. Det er også mulig å låne og prøve utstyr fra Guideline.

 

 

 

 


Jeg bor sammen med kursdeltagerne hele tiden på dette kurset slik at tiden du har sammen med instruktøren er optimal. Det er kun 11 deltagere på hver gruppe.
Dette gjør at kvaliteten på kurset er svært høy. Kurset er videre tilrettelagt ut fra den enkelte deltagers erfaring, slik at alle uansett kunnskapsnivå skal få maksimalt ut av oppholdet. Jeg sender deg ett spørreskjema som du må fylle ut og returnere til meg, dette sørger for at du får lært mer om det du ønsker.

Kursprisen dekker: Alle måltider, drikke til maten, overnatting, fiskekort, instruksjon og guiding. Jeg vil også ha en tett oppfølging med dere før kurset.
Alle måltider spises i hytta: Det serveres en 2 retters middag fra Storstuu Winnsnes kjøkken, frokost, lunsj og kveldsmat ordnes i hytta, kjøkkenet står åpent døgnet rundt.
Kurset koster kr 6,000.- pr deltager: Jeg sender deg en plassbekreftelse når du har meldt deg på, deretter sender jeg en faktura på forskuddet som må innbetales pålydende 50 % av kursprisen.

 

Husk.
Du må ta med deg fiskeutstyr, fluer, fortommer og vadebukse. Ellers klær etter været, håndkle, sovepose/sengeklær må du ta med, husk også termos. Vi snakkes på telefon eller e-post angående snører og fluer du trenger for fiske i Gaula.
Husk å desinfisere utstyret ditt hos Natursenteret på Støren. Se også på www.gaula.no for eventuelle endringer i forskriftene for Gaula.

 

Sesongen 2008.
Kurset er delt inn i 3 puljer à 11 deltagere.

Gruppe 1 starter: Uke 26, mandag 23. juni, kl 1100 – kursslutt torsdag 26. juni kl 1100.

Gruppe 2 starter: Uke 30, mandag 21. juli, kl 1100 – kursslutt torsdag 24. juli, kl 1100.

Gruppe 3 starter: Uke 30, torsdag 24. juli kl 1500 – kursslutt søndag 27. juli, kl 1500.

LEDIGE PLASSER
Gruppe 2: 1 ledig plass.
Gruppe 3: 6 ledige plasser.

Send e-post for påmelding: j-granbo@hotmail.com


Til topp
E-mail j-granbo@hotmail.com - Copyright © 2019
Til topp