Facebook

Foredrag om fluefiske etter laks.

Jeg arrangerer forskjellige foredrag. Alt fra foredrag om fluekasting, fluebinding, og vanlige lysbildeforedrag. Mine foredrag passer for fiskeforeninger, private grupper, butikkaktiviteter, firma, fluefiske og villmarks messer.
Mine lysbildeforedrag omhandler aktuelle temaer innen fiske etter laks i elv med fluestang. Jeg produserer disse foredragene selv, og bildene tar jeg på mine fisketurer. Dette planlegges nøye i forhold til temaet som foredragene skal handle om.


Nyhet! Foredrag om ”Det vanskelige fluevalget”.
Foredraget tar for seg utviklingen av laksefluene, vi blir med på en vandring fra de første klassiske laksefluene ble bundet, og vi følger utviklingen på fluene fram til i dag via fjærvinger til hårvinger, spesielt ser vi på tubefluas utvikling. Foredraget tar også for seg det vanskelige fluevalget i lakselva, dette er en situasjon vi møter mange ganger på hver eneste fisketur. Mange synes det kan være vanskelig og velge rett lakseflue, " hva tar den på i dag" er ofte et spørsmål man stiller seg. Denne kvelden forteller jeg om min erfaring og mine teorier rundt dette spørsmålet. Med mine 33 års erfaring som fluefisker etter laks, så har jeg gjort meg opp noen tanker som forenkler fluevalget. Foredraget inneholder ca 100 lysbilder, og masse teori. Dette bli en festkveld med flotte bilder, gode historier og noen utradisjonelle betraktningen om fluevalget i lakseelva.

Foredraget koster 3.500 kr, pluss reiseutgifter.

Lysbildeforedrag om ”Fluefiske etter laks på liten elv”.
Sesongen 2006 - 07 produserte jeg et nytt aktuelt lysbildeforedrag: Dette er et foredrag som er basert mest på bilder, men også noe film. Foredraget inneholder ca 80 bilder og tar ca 3 timer, så det fyller kvelden med god sommer og fiskestemning. Jeg har fisket mye på slike forhold og dermed fått god erfaring med fiske etter sky laks. Foredraget tar for seg alle mine teorier om fiske på liten og varm elv, dette gjelder fluene så vel som utstyret, og ikke minst fiskestrategien. Det er ca 2000 stk laksefiskere i alt som har opplevd dette foredraget, og tilbakemeldingene har vært knallfine, faktisk så trekker dette foredraget en del ørretfiskere også fordi det inneholder mye av ørretfiskerens strategi når det gjelder fluevalg og atferd langs elva. Dette foredraget passer også for fiske i andre lakseelver fordi laksens atferdsmønster er den samme fra elv til elv under disse forholdene.

Foredraget koster kr 3500 kr, pluss reiseutgifter.

 

Lysbildeforedraget, ”Fiskesommer i Gaula”.
Bli med meg på en reise fra fjord til fjell i den vakre Trøndelags elva Gaula, du vil få mange fine tips om fisket i denne elva.
Populært foredrag om en av Norges beste lakseelver! Mange fiskere ønsker og delta på dette foredraget fordi de vil lære om elvas hemmeligheter og Gaulalaksens oppgangsmønster.
Gode råd og informasjon generelt om elva får du også servert denne kvelden, foredraget inneholder over 100 bilder og noe film. Foredraget ble produsert samtidig som dvd filmen "Fiskesommer i Gaula" ble filmet, så noen gode historier fra filmproduksjonen vil du også få høre denne kvelden.

Foredraget koster kr 3500 kr, pluss reiseutgifter.

Jan Erik.


Til topp
E-mail j-granbo@hotmail.com - Copyright © 2019
Til topp